COMPREM ANTIGUITATS BARCELONA

Buidatge de pisos. Comprem objectes individuals o pisos complets.

Truqui’ns sense sense cap compromís. Li donarem la nostra valoració pel que vulgui vendre.

Ens desplacem per tota Catalunya.

Comprem antiguitats Barcelona (pintura, ceràmica, porcellana, vidre, llibres, gravats, articles militars, orfebreria, art oriental, etc.) i tota mena d’objectes de col·lecció (còmics, còmics, postals, cartells, joguines, etc.) de qualsevol època trobades en el buidatge de pisos.

Comprem tot tipus d’objectes:

Pintura en general i de totes les èpoques i estils.
Tot tipus de ceràmica, porcellana i vidre (Talavera, Manises, oriental ….)
Llibres antics tant individualment com biblioteques completes que solen trobar-se al buidatge de pisos.

Comprem tot tipus de mobiliari antic i avantguardista.
Talles de fusta, ivori, i marbre.
Armes i articles diversos relacionats amb el món militar.
Objectes diversos de plata com coberteries.
Joguines antigues i fins als anys 70-80: petites joguines de llauna,
cotxes en miniatura, joguines tipus Mecano, Scalextric i tot tipus de nines trobades durant el buidatge.
Postals antigues de qualsevol temàtica.
Col·leccionisme en general: desde còmics (Capitán Trueno, Guerrero del antifaz, Purk ….) a TBO ‘s, passant per cromos, clauers, ventalls, navalles d’afaitar, mantons de Manila, ….).
Mobles i llums.

comprem antiguitats

Pot enviar per mail fotografies dels mateixos. En cas que prefereixi enviar-les mitjançant WhatsApp li donaríem un número de telèfon per a tal fi. Encara que la definició de les fotografies per whatsapp no és massa bona. Usant aquest mitjà no sempre podem realitzar-la. Li donarem la nostra valoració sense compromís.

Si prefereix que el visitem, concertaríamos una cita a qualsevol hora que els anés bé, i sense cap compromís, els donaríem una valoració pels objectes, individualment o per la totalitat dels mateixos.

Els pagaments es realitzen sempre en efectiu en el moment de recollir els objectes.

Buidatge de pisos Barcelona.

Comprem antiguitats Barcelona : tot tipus d’antiguitats i col·leccionisme. En els últims anys ens hem especialitzat també en la compra de col·leccionisme. Aixó es degut al canvi que ha experimentat el mercat és aquest període, que presenta una demanda cada vegada menor d’antiguitats. En canvi, una demanda cada vegada més gran de col·leccions de tot tipus. Poden ser còmics, TBO’s, nines, joguines (scalextric, autòmats, màgia, química ….) jocs diversos, ventalls, cromos, postals, cartells de cinema (i d’exposicions, fires, moda i publicitaris en general), i articles de diverses marques publicitàries i comercials de renom uns anys enrere.

Anirem actualitzant el nostre bloc Comprem Antiguitats Barcelona.

imatges obtingudas a comprem antiguitats Barcelona

Sense cap compromís per part seva. Tant el mercat d’antiguitats com el col·leccionisme en general han patit enormes variacions en els últims anys. Molts objectes que tenien un gran valor fa no més de set o vuit anys, avui en dia no tenen cap demanda. Ningú està disposat a pagar res per ells. Mentre tant, altres objectes han patit l’efecte contrari. Això ens obliga a informar-nos contínuament de l’estat de l’oferta i demanda dels diferents objectes i per això podem donar una valoració real i actualitzada dels mateixos.

Per a qualsevol dubte que tinguin contactin amb nosaltres.

A Vaciart Comprem antiguitats Barcelona tots els pagaments es realitzen al comptat en el moment del lliurament.

[email protected]

Valoració quan comprem antiguitats Barcelona

Per determinar el preu d’un objecte antic hem d’atendre a tres factors. Aquests son, el propi objecte, l’artista que ho va fer (no sempre conegut) i la situació del mercat en el moment de la valoració. Al tenir en compte tots aquests factors, les diferents valoracions que poden obtenir-se en un moment donat, poden diferir substancialment d’altres valoracions realitzades en un altre moment.

De l’objecte valorem la seva antiguitat, i també la seva autenticitat, la seva raresa, les seves particularitats, la procedència, la tècnica utilitzada per a la seva realització, i el seu estat de conservació.
En cas de tractar-se d’un artista conegut, hem de valorar la seva rellevància i la seva valoració general en el mercat.
Pel que fa al mercat, hem de fer comparacions contínues amb els preus que hagin assolit recentment obres similars, així com si hi ha demanda de l’objecte en qüestió (si aquesta és específica o més generalitzada) i també amb els preus en relació a la situació econòmica del moment .

Ja que un percentatge d’aquestes valoracions correspon a criteris una mica subjectius, no és infreqüent veure algunes diferències entre unes i altres valoracions, pel que aconsellaríem no cenyir-se a una sola taxació quan es tracti d’objectes a partir d’un cert valor.

Buidatge de pisos Barcelona

Vaciado de pisos Barcelona

Vaciado de pisos Barcelona Vaciart
Carrer d’Entença, 178 Barcelona
08029 Barcelona
Tel.: 630293389