Buidatge de pisos Barcelona

En diferents ocasions, per qualsevol motiu com pot ser la venda d’un pis o una reforma o canvi en la decoració, ens veiem en l’obligació de rebutjar alguns objectes que fins llavors guardàvem en algun armari per disposar d’espai suficient.

Es en aquest moment, quan podem optar per llençar-los directament a les escombraries o intentar obtenir algun profit d’ells. En tractar-se generalment d’articles de poc valor, intentar obtenir aquest benefici per la venda individual de cada un es fa poc menys que impossible.

Les empreses de buidatge de pisos , solen oferir algun preu per tots ells en una compra general en lot. L’import rebut pel propietari dels objectes sempre sol ser petit. La causa d’aixó és la complexitat que representa la venda posterior individual dels mateixos per a l’empresa receptora del lot.

Veient que això sempre és així, en Vaciart apostem per realitzar el pas previ a la crida d’una empresa convencional de buidatge de pisos. Nosaltres ens hem especialitzat en la compra d’objectes antics i de col·lecció. Aixo es així per la llarga trajectòria que portem en el món de les antiguitats i el col·leccionisme. El nostre coneixement fa que puguem valorar millor aquells objectes que de tant en tant apareixen pels habitatges que han de buidar-se. Per aquest motiu, com a pas previ al buidatge del pis, sempre és bo consultar-nos. I programar una visita per si poguessin sorgir alguns d’aquests objectes.

objectes obtinguts al buidatge de pisos barcelona

Antiguitats al buidatge de pisos Barcelona

Normalment, les empreses de buidatge de pisos Barcelona, estan especialitzades en comprar i vendre d’una manera molt àgil el gènere. No solen apreciar aquests objectes amb algun major interès. Compren tot el lot en general i divideixen el preu entre les diferents peces que el componen. Moltes vegades sols i exclusivament atenent a la grandària i comparant preus d’altres similars decorativas. Obtenin així el cost, solen carreganr un marge sobre elles i vendre-les ràpidament. Per tot això, qui es beneficia d’aquest mètode de treball, és el col·leccionista. Aquest acudeix amb regularitat a les botigues on exposen el gènere recollit en els buidats, i els compren a uns preus sobre els que després pot obtenir un benefici.

Per aixó, si abans de realitzar el buidatge del pis, contacta amb nosaltres, podrem donar-li una orientació sobre el gènere a buidar. I en cas de trobar alguns d’aquests objectes, oferir-li una valoració més d’acord amb el seu preu real. De manera que sigui vostè i no el col·leccionista que visitarà la botiga de buidatge, que es va beneficiï.

Vaciadodepisosbarcelona Vaciart ens desplacem al seu domicili quan a vostè li convingui i li fem una valoració d’aquests objectes sense cap tipus de compromís per part seva.

Vaciart Barcelona
Vaciado de pisos Barcelona
Vaciart Barcelona à Facebook

Vaciart Google+

Vaciado de pisos Barcelona Vaciart
Carrer d’Entença, 178 Barcelona
08029 Barcelona
Tel.: 630293389