ANTIQUARIS BARCELONA

Comprem tot tipus d’antiguitats (talles en fusta, escultures antigues, pintures, bronzes, argenteria, bargueños, porcellana fina antiga, etc ….). També comprem objectes de col·lecció (postals, llibres antics, cromos, còmics, joguines, etc .. .).

Oferim la màxima taxació. I també realitzem valoracions sense compromís. Per fer aixó, ens desplacem al seu domicili per a realitzar una valoració per les seves objectes. En aquell moment, si els sembla interessant, podem tancar la operació en aquesta mateixa visita realitzant el pagament al comptat. Vaciart Antiquaris Barcelona tenim experiència en taxació de diversos objectes, atenent al moment concret de l’oferta i demanda del mercat.

Situació del mercat dels antiquaris Barcelona

Amb aixó volem dir que és molt important per fer una valoració adequada estar al dia de la situació del mercat, ja que objectes que tenien valor fa uns anys, avui no la tenen, i també es dóna el cas contrari. Per posar un exemple, els mobles són un clar exponent del primer cas. Fa relativament poc temps, es podien vendre fàcilment i a bon preu els mobles antics.

A dia d’avui, però, el preu de venda que es pot aconseguir en el mercat, en la majoria d’ocasions no arriba per compensar el cost del transport i emmagatzematge temporal del mateix. Per aquesta causa els preus han caigut enormement. En el cas oposat podem assenyalar alguns objectes de col·lecció que fa no massa solien rebutjar, i avui no obstant això trobem interès per part d’alguns col·leccionistes. En aquest grup s’inclouen els objectes que poguéssim catalogar com Vintage. I els mobles Vintage, que en aquest cas sí són valorats.

diversos objectes d'antiquaris Barcelona

Per tant, ens poden sol·licitar valoració tant d’objectes individuals que vulguin vendre, com per pisos complets encarregant-nos si cal del buidatge del pis.

Vaciart Buidatge de pisos Barcelona ens desplacem per tot Catalunya.

També podeu contactar amb nosaltres a través del mail o telèfon indicats.

Ens trobareu a Facebook Vaciart Barcelona à Facebook

També presents a Google+ Vaciart Google+

No dubti en consultar-nos.

Vaciado de pisos Barcelona Vaciart
Carrer d’Entença, 178 Barcelona
08029 Barcelona
Tel.: 630293389